Jeg er lovet en drømmekropp!

Jeg kan få en drømmekropp. Hvis jeg bare kjøper og bruker Coffee Forte.

 

Det er litt av en løfte, for jeg er en mann på snart 78 år. Men firmaet Vitaliv as, som lover meg drømmekroppen, tar ingen forbehold - verken om alder eller andre forhold som kan påvirke kroppens fasong eller evne til å forandre seg. Etter som tilbudet er sendt til meg personlig, går jeg ut fra at Vitaliv ved hjelp av Coffee Forte, mener at det kan gjøre nettopp meg til en mann med idealkropp.

 

Drikker jeg Coffee Forte - som er laget på grønne kaffebønner - vil "flere centimeter forsvinne fra midjen" slik at jeg til slutt sitter igjen med den flate magen jeg alltid har ønsket meg. Fettet på rumpa kan jeg også bli kvitt. "De ekstra kiloene på rumpa kan være noen av de vanskeligste å bli kvitt," vet Vitaliv å berette, men det er ingen grunn til å fortvile. "Coffee Forte hjelper deg på veien til en fast og spretten rumpe."        

 

Kjempebra.  Min snart 78-årige rumpe er riktignok ikke preget av for mye fett. Snarere tvert i mot. Men fast og spretten er den ikke. Den har avgjort et visst forbedringspotensial, for å si det sånn. Men med Coffee Forte vil jeg på ny få en ungdommelig rumpe som er både fast og spretten, lover Vitaliv. Fantastisk. Jeg gleder meg.

 

Vidunderkaffens virkning på lårene er jeg mer skeptisk til.  Coffee Forte er nemlig "et naturlig supplement" som kan hjelpe meg med å forbrenne fett på lårene og gjøre meg klar for den korte sommerkjolen.

 

Her støter vi på et par problemer. Mine gammelmannslår er ikke for tjukke. De likner mer på et par pipestilker. Å fjerne ytterligere fett fra dem, vil ikke være bra. Verken for krefter eller utseende. Skal jeg få den "drømmekroppen jeg alltid har ønsket meg", må vi heller legge litt fett - eller helst muskler, da - på lårene.

 

Og sommerkjole? I løpet av mine snart 78 år, har jeg aldri brukt kjole. Jeg tror ikke at jeg som en relativt tilårskommen mann vil føle meg vel i et slikt plagg. Det skyldes kanskje fordommer, konservatisme og redsel for å prøve noe nytt, men faktum gjenstår: Jeg tror ikke kjole - og kjolekropp - er noe for meg. Jeg er nok av den mer maskuline typen. Min drømmekropp er derfor en mannskropp som jeg kan vise fram uten å skjemmes. Etter som Coffee Forte skaper drømmekropper, ordner vel vidundermiddelet dette også uten anstrengelser, og uten at jeg må ty til "ekstreme dietter eller treningsregimer" som reklamen sier?

 

Om jeg har kjøpt Coffee Forte og prøvd? Nei, ikke ennå. Først skal jeg sende dette innlegget til Vitaliv for å høre om Coffee Forte virkelig kan gi en mann på 77 - snart 78 - år drømmekroppen slik firmaet lover i innlegg etter innlegg  i min e-post-mappe.

 

Er svaret nei, blir jeg skuffet. Da er jeg tilbøyelig til å kalle de gjentatte framstøtene med de gyldne løftene for falsk reklame. Eller rett og slett lurendreieri. Men la oss nå ikke dømme på forhånd. Kanskje undrenes tid ikke er over.

 

Eller hva sier dere i Vitaliv? Kan en sliten 77-åring vente å få drømmekroppen hvis han drikker Coffee Forte? Og hvis - mot formodning - ikke: Kanskje dere kunne spare meg for flere reklameframstøt i e-postmappa?

 

Kay Olav Winther d.e.

 

PS. Venter spent på svar.

 

 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46272235